+358 (0)50 016 0231 | kontakt@bergohavsudden.fi

Bergö Havsudden logo

Bergö Havsudden

Stuguthyrning i naturskön havsmiljö

Vad säger våra gäster

Vi är stolta över att ge våra gäster den bästa upplevelsen.
Läs omdömen från våra gäster eller lämna in dina egna.

"Fick inviga bastun vid stuga Kim. FRÄSCH o LJUS med härligt bad, utsikten fantastiskt. Husvärden kom med färsk fisk, vilken service! Allt som allt en fin upplevelse igen. Kommer pånytt!"
Anki och Pelle 02.12-05.12.2022
"En ljus, ren, ny och välutrustad stuga precis vid havet. Vi var väldigt förälskade i stugan och det vackra landskapet. När vi kom fram regnade det först, men det gjorde inget eftersom stugans stora fönster gjorde att man bekvämt kunde titta på havet inifrån. På kvällen fick vi härligt solsken och ett nästan lugnt hav och vi satt länge vid bordet på bryggan."
Anniina
"Ett otroligt fint dygn i denna vackra stuga. Regnigt väder men varmt i vattnet och en fantastisk solnedgång. Ett ställe för avkoppling bnåde för kropp och knopp. Tack för denna gång och på återseende."
Marika
"Fantastiskt ställe, härligt boende med några av de bästa vyerna jag har sett i Finland. Upplevelsen var mycket smidig och allt som behövdes tillhandahölls. Högt rekommenderad!"
Peter
"Sol, hav och vind, cykeltur och solbränd kind.
Finan ö med mysig by, liten stuga med härlig vy.
Simning, löpning vi hunnit med, också tur på vandringsled.
Kockat smått och grillat gott, vi tackar för en vecka flott."
Sari, Chrisse + Cissy & Fendi
"Vi bodde i denna mysiga stuga en natt. Google Maps kunde inte hitta stugan direkt, men som tur var fanns det bra skyltning till stugan längs vägen. Stugan låg precis vid havet och var så ny att till och med färgen luktade något. Bra köksutrustning, bra sängar och en underbar utsikt."
MARJUT
"Otroligt underbart landskap och härlig stuga. Havet alldeles intill. Det perfekta stället att tillbringa din semester. Fridfullt, rent, vackert. Gratis cyklar ett stort nöje. Det var skönt att cykla på lugna småvägar. Stugaägaren var hjälpsam, svarade snabbt på meddelanden. Speciellt tack för maskarna som ni levererade till stugan utan att fråga så att barnet kunde gå på mätfiske. Och du föreslog en bra fiskeplats."
PIRJO

Lämna ditt omdöme

Ditt meddelande eller en del av det kanske publiceras på vår hemsida.
Vi kan också välja bild(er) som infogas på vår hemsida i samband med din text.