+358 (0)50 016 0231 | kontakt@bergohavsudden.fi

Bergö Havsudden logo

Bergö Havsudden

Stuguthyrning i naturskön havsmiljö

Sevärdheter

Sevärdheter på Bergö och omnejd.

Bergö, kvarkens pärla!

Välkommen till en unik och naturskön skärgårdsö i kvarken. På Bergö lever du ett med naturen, här kan du simma, promenera, cykla, fiska samt njuta av den storslagna naturen och de många pittoreska båthusen. Överallt du går möts du av det stora Bottenhavet. Här är det skönt att koppla av! Bergö välkomnar dig alltid med ett leende, sommar som vinter.

Simstranden

Vid Bergö simstrand i Bredhällan kan du koppla av på riktigt! Här finns simstrand med härlig vit sand, brygga, hopptorn, klätterställning för barnen, minigolfbana, kanoter, volleyboll, bastu, dusch, wc etc. Nära simstranden finns en kiosk där du kan köpa njuta av glass, hamburgare samt släcka din törst med läsk eller en cider.
från våra stugor: 200 m

Bergö Havsudden

Vandringsled

På Bergö finner du en vacker 8 kilometer lång vandringsled som tar dig till vackra skogspartier, träsk och klippor. Längs vandringsleden finns rastplatser, infotavlor och konstverk, samt grillkåta, där du kan sträcka på benen samtidigt som du grillar korv eller äter av den medhavda matsäcken.
från våra stugor: 4 km

Strand-Mölle

Strand-Mölle är restaurangen vackert belägen vid havet i den lilla byn Molpe, cirka 40 km söder om Vasa. Här kan du avnjuta närproducerad mat med de allra finaste råvarorna i form av à la carte, pizza och lunch.
från våra stugor: 14 km