Avoinna ympäri vuoden!
Read More
Olemme avoinna ympäri vuoden, joten voit varata majoituksesi milloin haluat.
Alennukset viikoittaisista varauksista
Read More
1 päivä ilmaiseksi, kun varaat koko viikon!
2 päivää ilmaiseksi, kun varaat kaksi viikkoa!

alkaen 80 € / yö
Kausihinta

Alkaen 80 € / yö
Hinta vuodenajasta riippuen

Vuokraa mökki Merenkurkun saaristosta

Bergö Havsudden on ainutlaatuinen mökkimajoitus, josta on kaunis näköala Merenkurkun saaristoon. Löydät meidät Pohjanmaalta, Maalahden kunnasta Bergön saarelta.

Meillä on kolme hiljattain rakennettua 2022 mökkiä, itsepalveluperiaatteella ja kaikilla mukavuuksilla. Nimetty kolmen poikamme mukaan; Kim, Oliver ja Richard. Kaikista mökeistä on ainutlaatuiset merinäkymät. Mökkiin mahtuu 6 henkilöä ja on kooltaan 40 m2. Ympärivuotinen majoitus.

Niissä on olohuone, keittiö, makuuhuone, suihku+wc sekä viihtyisä parvi ja terassi. Varustus sisältää tv, wifi internetillä ja ilmastointi. Jokaisella mökillä on myös oma laituri. Jokaisella mökillä on myös oma laituri. Mökillä Kim ja Richard on oma sauna. Yhteinen vene on lainattavissa.

Palvelut ja mukavuudet

Brygga

Oma laituri

Sinulla on pääsy omalle laiturillesi, jossa voit hypätä mereen. Yhteinen vene on lainattavissa.

Vardagsrum

Kaikki mukavuudet

Mökit ovat täysin varustettu; keittiö, kylpyhuone, TV, wifi ja ilmastointi. Ulkona on grillauspaikka.

Solnedgång

Lähellä kaikkea

Mökkien vieressä on minigolf, kanoottien vuokraus, sauna, uimaranta, kioski, kahviloita, kauppa ja retkeilyreitit. Tekemistä ja kokemista riittää!ytyy minigolf, kanoottivuokraus, sauna, uimaranta, kioski, kahviloita, kauppa, vaellusreitit. Tekemistä ja kokemista riittää!

Sauna

Kimin ja Richardin mökeillä on oma sauna. Käyttökustannukset n. 15€/h + 10€ aloitusmaksu, maksat saunan käytöstä kirjautuessasi ulos mökistä.

Koe elämä saaristossa

Koe Bergö kuvankauniis saaristoympäristö. Souta soutuveneellämme ja nauti ilta-auringosta ja katsele meren ylle aaltojen kimaltelemalla. Juo kahvia omalla laiturillasi tai mene kioskille nauttimaan siellä jotain.

Scroll to Top