Varaus kaudelle 2023 auki!
Read More
Olemme avanneet varaukset kaudelle 2023, varaa lomasi nyt!
Varattavissa ympäri vuoden!
Alennukset viikoittaisista varauksista
Read More
1 päivä ilmaiseksi, kun varaat koko viikon!
2 päivää ilmaiseksi, kun varaat kaksi viikkoa!
Oma sauna!
Read More
Mökki Kimillä on nyt oma sauna.
Mökki Richard saa oman saunan keväällä 2023.

alkaen 110 € / yö
Kausihinta

Alkaen 110 € / yö
Hinta vuodenajasta riippuen

Vuokraa mökki Merenkurkun saaristosta

Bergö Havsudden on ainutlaatuinen mökkimajoitus, josta on kaunis näköala Merenkurkun saaristoon. Löydät meidät Pohjanmaalta, Maalahden kunnasta Bergön saarelta.

Meillä on kolme hiljattain rakennettua 2022 mökkiä, itsepalveluperiaatteella ja kaikilla mukavuuksilla. Nimetty kolmen poikamme mukaan; Kim, Oliver ja Richard. Kaikista mökeistä on ainutlaatuiset merinäkymät. Mökkiin mahtuu 6 henkilöä ja on kooltaan 40 m2. Ympärivuotinen majoitus.

Niissä on olohuone, keittiö, makuuhuone, suihku+wc sekä viihtyisä parvi ja terassi. Varustus sisältää tv, wifi internetillä ja ilmastointi. Jokaisella mökillä on myös oma laituri. Mökki Kimillä on oma sauna, mökki Richard saa oman saunan keväällä 2023. Yhteinen vene on lainattavissa.

Palvelut ja mukavuudet

Brygga

Oma laituri

Sinulla on pääsy omalle laiturillesi, jossa voit hypätä mereen. Yhteinen vene on lainattavissa.

Vardagsrum

Kaikki mukavuudet

Mökit ovat täysin varustettu; keittiö, kylpyhuone, TV, wifi ja ilmastointi. Ulkona on grillauspaikka.

Solnedgång

Lähellä kaikkea

Mökkien vieressä on minigolf, kanoottien vuokraus, sauna, uimaranta, kioski, kahviloita, kauppa ja retkeilyreitit. Tekemistä ja kokemista riittää!ytyy minigolf, kanoottivuokraus, sauna, uimaranta, kioski, kahviloita, kauppa, vaellusreitit. Tekemistä ja kokemista riittää!

Käytä hetki hyväksesi

Täällä voit grillata omia ahvenia, jotka olet itse pyytänyt. Katso tähtiä, ratkaise ristisanatehtävä riippumatossa ja tunne olosi levänneeksi joka aamu, kun heräät.

Koe elämä saaristossa

Koe Bergö kuvankauniis saaristoympäristö. Souta soutuveneellämme ja nauti ilta-auringosta ja katsele meren ylle aaltojen kimaltelemalla. Juo kahvia omalla laiturillasi tai mene kioskille nauttimaan siellä jotain.

Scroll to Top