Mitä vieraamme sanovat

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota vieraillemme parhaan kokemuksen. Lue vieraidemme arvosteluja tai lähetä omasi.

5/5
"Vihkimme saunan käyttöön mökki Kimillä. Raikas ja valoisa ihanalla saunalla, näkymä oli upea. Isäntä toi tuoretta kalaa, mikä palvelu! Kaiken kaikkiaan mukava kokemus jälleen. Tulee uudestaan!"
Anki ja Pelle 02.12-05.12.2022
5/5
Uskomattoman mukava päivä tässä kauniissa mökissä. Sateinen sää, mutta lämmin vedessä ja upea auringonlasku. Paikka rentoutumiseen keholle ja mielelle. Kiitos tästä ajasta ja nähdään taas."
MARIKA
5/5
"Aivan meren äärellä oleva valoisa, siisti ja uusi sekä hyvin varusteltu mökki. Olimme valtavan ihastuneita mökkiin ja hienoon maisemaan. Kun saavuimme, oli aluksi sateista, mutta se ei haitannut sillä mökin suurista ikkunoista sai katsella merta mukavasti sisältä käsin. Illaksi saatiinkin ihana auringonpaiste ja lähes tyyni meri, ja istuimme laiturin pöydän ääressä pitkään."
ANNIINA
5/5
"Upea paikka, ihana majoitus, josta on joitain parhaita näkymiä, joita olen nähnyt Suomessa. Kokemus oli erittäin sujuvaa ja kaikki tarvittava toimitettiin. Erittäin suositeltavaa!"
PETER
5/5
"Uskomattoman upea maisema ja ihana mökki. Meri ihan vieressä. Aivan täydellinen paikka viettää lomaa. Rauhallista, puhdasta, kaunista. Ilmaiset polkupyörät iso ilo. Kiva oli pyöräillä rauhallisia pikku teitä. Mökkiomistaja avulias, vastaili viesteihin nopeasti. Erityiskiitos madoista joita pyytämättä toimitti mökille jotta lapsi pääsi mato-onkimaan. Ja vinkkasi hyvän kalapaikan."
PIRJO
5/5
"Viivähdimme tässä viihtyisässä mökissä yhden yön. Google Maps ei löytänyt perille, mutta onneksi mökille oli hyvät opastekyltit tien varrella. Mökki sijaitsi aivan meren rannassa ja oli niin uudenkarhea, että maalikin hieman tuoksahti. Keittiövarustus hyvä, hyvät sängyt ja upea maisema."
MARJUT

Jätä arvostelusi

Viestisi tai osa siitä voidaan julkaista verkkosivuillamme.
Voimme myös valita tekstisi yhteyteen lisättävän kuvan/kuvia.

Scroll to Top