Varausehdot

 

Varauksen ikäraja

Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias, jotta voit varata / solmia kanssamme sopimuksen. Kirjautumistiedot voidaan vaatia sisäänkirjautumisen yhteydessä.

 

Varaus/maksu

Varauksen yhteydessä tulee lähettää sinulle sähköpostitse kirjallinen varausvahvistus. Varaus on sitova, kun olet maksanut varausmaksun tai koko vuokran. Varausmaksu maksetaan ennen vahvistuksen lähettämistä.

 

Peruutus

Peruutuksen voi tehdä kirjallisesti osoitteeseen kontakt@bergohavsudden.fi tai
puhelimitse +358 (0)50 016 0231.
Peruutus ei huomioida, jos se tehdään jollekin muulle.

    • Jos peruutat aikaisemmin kuin 3 päivää ennen saapumista, palautetaan 100 % vuokra – 1,5 % transaktiomaksu.
    • Mikäli varaus peruutetaan 3 vrk ennen saapumista, maksetaan 50 % – 1,5 % transaktiomaksu kokonaishinnasta.

Jos peruutusta ei tapahdu ja varattu kohde ei ole vieraan käytössä, Bergö Havsuddenilla on oikeus pidättää varauksen kokonaishinta. Muutokset, jotka koskevat toista aikaa tai kohdetta, katsotaan peruutukseksi ja uudeksi varaukseksi.

 

Peruutussuojaus

Peruutus 100 %:n vuokran takaisinmaksulla, jos jokin alla luetelluista tapahtumista on tapahtunut.

  • Kuolema, sairaus tai vakava tapaturma, joka on vaikuttanut sinuun, puolisoon, avopuolisoon, sinun tai puolison puolison vanhempiin, lapsiin, sisaruksiin tai matkatovereihin
  • Toinen vakava tapahtuma, johon voit vaikuttaa, esim. laaja tulipalo tai tulva kotonasi, mikä tarkoittaa, että ei ole järkevää pyytää sinua pitämään kiinni varauksestasi
  • Asevelvollisuus asevoimiin tai väestönsuojeluun

Sinun on pystyttävä todistamaan esteesi lääkärin, viranomaisen tai vakuutusyhtiön todistuksella. Todistuksia, jotka on vastaanotettu myöhemmin kuin seitsemän (7) päivää peruutuspäivän jälkeen, ei oteta huomioon.

Sisään-/uloskirjautumisajat

Sisäänkirjautumisaika on klo 15.00 ja uloskirjautumisaika on viimeistään 12.00 ellei toisin ole sovittu.

Menettelysäännöt

Bergö Havsuddeniin sovelletaan menettelysäännot. Menettelysääntöjen rikkominen tarkoittaa, että varaus voidaan hylätä.

Vakuutus

Sinulla on tarpeelliseksi katsomasi suoja, kuten vastuu-, tapaturma- ja matkatavaravakuutus.

Bergö Havsuddenin vastuu

Bergp Havsudden on vastuussa vahingoista, jotka ovat aiheutuneet sinulle Bergö Havsuddenin todistetusti huolimattomuudesta tehtäviensä puitteissa. Bergö Havsudden ei vastaa ulkopuolisten tai muiden vieraiden sinulle aiheuttamista vahingoista. Eikä vahingoista, jotka eivät olleet Bergö Havsuddenin hallinnassa.

Valitukset / Valitukset

Jos vuokratuote ei täytä luvattua ehtoa, haluamme sinun ilmoittavan siitä 24 tunnin sisällä saapumisesta, jotta meillä on mahdollisuus saada se oikeutetuksi. Haluamme sinun ilmoittavan vierailusi aikana tapahtuvista virheistä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä

Lisätietoja nettisivuiltamme: www.bergohavsudden.fi
Sähköposti: kontakt@bergohavsudden.fi
Puhelin: +358 (0)50 016 0231

Tietoa tietosuoja-asetuksesta

Tietosuoja on tärkeä osa verkkopalvelutoimintaamme. Asiakkaidemme henkilötietojen suojaaminen ja heidän luottamuksensa on erittäin tärkeä edellytys liiketoiminnallemme. Antamasi henkilötiedot auttavat meitä tarjoamaan sinulle henkilökohtaista tukea ja sinulle räätälöityjä palveluita
Uusi tietosuoja-asetus (GDPR) koskee kaikkia henkilötietoja käsitteleviä yrityksiä ja organisaatioita EU:ssa 25.5.2018 alkaen. Uudella asetuksella halutaan painottaa entistä vahvemmin asiakkaan oikeutta päättää omista tiedoistaan ja niiden käytöstä. Asiakkaanamme annat meille henkilökohtaisia tietoja itsestäsi tai työntekijöistäsi. Sinun vastuullasi on kertoa näille ihmisille (Bergö Havsudden) yksityisyyden suojan periaatteistamme.

Keitä me olemme

Bergö Havsudden vastaa henkilötiedoista toimintaamme Suomessa
Verkkosivustomme osoite on https://bergohavsudden.fi. Y-tunnuksemme 2449402-5.

Mitä henkilötietoja keräämme ja miksi keräämme niitä

Yleensä henkilötiedot kerätään suoraan sinulta, kun varaat meiltä mökin joko nettisivujemme varauspalvelun kautta, puhelimitse tai sähköpostilla meille. Joskus tarvitsemme lisätietoja pitääksemme tiedot ajan tasalla tai tarkistaaksemme, että tietomme ovat oikein.

Saatamme myös kerätä sinulta tietoja palautteen tai muun vuorovaikutuksen kautta digitaalisten kanavien kautta, esim. tiedustelut Facebookin kautta.

1. Keräämämme henkilötiedot on jaettu seuraaviin luokkiin:

  • Yhteystiedot
    Puhelinnumerot ja osoitteet, mukaan lukien sähköpostiosoite.
  • Osoitetiedot
    Ort ja postinumero ja maa

2. Palvelu- ja tuotesopimusten voimaantulo ja hallinnointi

Henkilötietojesi käsittelyn päätarkoitus on, että voimme varata sinulle mökin.

3. Kuinka suojaamme henkilötietojasi

Säilytämme henkilötietosi turvallisella tavalla, se on keskeinen osa liiketoimintaamme. Olemme ryhtyneet asianmukaisiin teknisiin, organisatorisiin ja hallinnollisiin turvatoimiin suojellaksemme hallussamme olevia tietoja katoamiselta, väärinkäytöltä ja luvattomalta käytöltä, paljastamiselta, muuttamiselta tai tuhoutumiselta.

4. Yksityisyysoikeutesi

Rekisteröidynä sinulla on oikeuksia hallussamme oleviin henkilötietoihin liittyen. Sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Oikeus pyytää pääsyä henkilötietoihisi. Sinusta saamamme henkilötiedot tallennetaan varausjärjestelmäämme
  • Oikeus vaatia virheellisten tai puutteellisten henkilötietojen korjaamista. Jos henkilötiedot ovat virheellisiä tai puutteellisia, sinulla on oikeus pyytää tietojen oikaisua
  • Oikeus pyytää poistamista. Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen. Sinulla on oikeus saada meille antamiasi henkilötietoja koneellisesti luettavassa muodossa. Tämä koskee vain varauksen yhteydessä käsiteltyjä tietoja

5. Verkkosivustomme evästeet

Keräämme, käsittelemme ja analysoimme tietoja verkkosivustomme käytöstä. Internet-liikenne tuottaa tietoja, jotka liittyvät verkkosivuston vierailijoihin ja tietoverkoissa hallinnoituihin tietoihin viestien lähettämistä, jakelua tai saatavuutta varten.

Käytämme evästeitä ja vastaavia tekniikoita toimittaaksemme sinulle tuotteita ja palveluita, tarjotaksemme turvallisen web-hosting-ympäristön, toteuttaaksemme markkinointitoimenpiteitä ja tarjotaksemme sinulle hyvän asiakaskokemuksen verkossa, seurataksemme verkkosivuston analytiikkaa ja tehdäksemme sivustomme sisällöstä kiinnostavan kuin mahdollista sinulle. Tietoja ei käytetä henkilöiden tunnistamiseen, lukuun ottamatta sinua, joka kirjautuu ohjauspaneeliimme tai webmailiin. Voit määrittää selaimen asetuksissa, haluatko sallia evästeet vai et. Huomaa kuitenkin, että jos päätät olla sallimatta evästeitä, jotkin verkkopalvelut eivät välttämättä toimi suunnitellusti.

Evästetiedosto tallennetaan aina laitteeseen ja selaimeen, jolla vierailet verkkosivustollamme. Voit milloin tahansa siirtyä selaimeesi ja poistaa evästeet tietokoneeltasi.

6. Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

Säilytämme tietojasi niin kauan kuin niitä tarvitaan niihin tarkoituksiin, joita varten ne on kerätty ja käsitelty, tai niin kauan kuin laki ja muut määräykset edellyttävät.

Tämä tarkoittaa, että säilytämme tietosi niin kauan kuin se on tarpeen mökin/mökkien varaamisen suorittamiseksi puolestasi ja niin kauan kuin lakien ja muiden säädösten säilytysajoille soveltuvat vähimmäisvaatimukset vaaditaan.

Säilytysaikojen vaatimukset riippuvat voimassa olevasta lainsäädännöstä, joitain esimerkkejä, jotka edellyttävät tietojen tallennusta:

  • Varauksen toteuttamisen tiedot

7. Kuinka muutoksia tehdään tietosuojakuvaukseen ja evästeiden käyttöä koskevaan kuvaukseen

Kehitämme ja kehitämme jatkuvasti palveluitamme, tuotteitamme ja verkkosivustojamme, joten tietosuojaselosteen sisältö saattaa muuttua ajan myötä. Emme rajoita tämän tietosuojaselosteen tai sovellettavien tietosuojalakien mukaisia oikeuksiasi Suomessa ja EU:ssa. Mikäli henkilötietojen käsittelyssä tapahtuu merkittäviä muutoksia, ilmoitamme siitä selkeästi, kun olemme siihen sovellettavan lain mukaan velvollisia. Voit vierailla tällä sivulla pysyäksesi ajan tasalla kaikista muutoksista.

8. Kysymykset

Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja tietosuojakäytännöstämme, ota rohkeasti yhteyttä & nbsp; asiakaspalvelumme. Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen kontakt@bergohavsudden.fi tai lähettää kirjeen osoitteeseen Bergö Havsudden / Torolf West, Bergövägen 216 B, 66220 Bergö.

Voit myös tehdä valituksen tai ottaa yhteyttä tietosuojaviranomaiseen jossakin niistä maista, joissa tarjoamme sinulle palvelujamme..

Vieritä ylös