Nähtävyydet

Bergön ja ympäristön nähtävyydet.

Bergö, Merenkurkun helmi!

Tervetuloa ainutlaatuiselle ja luonnonkauniille saaristosaarelle Merenkurkun saaristossa. Bergöllä asut yhtä luonnon kanssa, täällä voit uida, kävellä, pyöräillä, kalastaa ja nauttia upeasta luonnosta ja monista koristeellisista venevajoista. Missä tahansa menetkin, sinua kohtaa suuri Selkämeri. Täällä on kiva rentoutua! Bergö toivottaa sinut aina hymyillen, kesällä ja talvella.

Uimaranta

Bergön uimarannalla Bredhällanissa voit todella rentoutua! Uimaranta kauniilla valkohiekkailla, laituri, hyppytorni, kiipeilyteline lapsille, minigolfkenttä, kanootteja, lentopallo, sauna, suihku, wc jne. Uimarannan läheisyydessä on kioski, josta voi ostaa jäätelöä , hampurilaisia ​​ja sammuta janosi virvoitusjuomilla tai siidereillä.
mökeiltämme: 200 m

Bergö Havsudden

Vaellusreitti

Bergöstä löydät kauniin 8 kilometriä pitkän vaellusreitti , joka vie sinut kauniille metsille, soille ja kallioille. Retkeilyreitin varrella on piknik-alueita, infotauluja ja taideteoksia sekä grillikoteja, joissa voi venytellä jalkojasi grillaten makkaroita tai syömässä lounaspaketista.
mökeiltämme: 4 km

Strand-Mölle

Ravintola Strand-Mölle sijaitsee kauniisti meren rannalla Molpen kylässä, noin 40 km Vaasasta etelään. Ravintola on auki vuoden ympäri, myös sunnuntaisin. Me tarjoamme runsaan menun,joka sisältää à la carte -valikoiman, pizzaa ja lounasta.
mökeiltämme: 14 km

Scroll to Top