Nähtävyydet

Bergön ja ympäristön nähtävyydet.

Bergö, Merenkurkun helmi!

Tervetuloa ainutlaatuiselle ja luonnonkauniille saarelle Merenkurkun saaristossa. Bergössä luonto on lähellä. Täällä voit uida, kävellä, pyöräillä, kalastaa ja nauttia upeasta luonnosta ja monista koristeellisista venevajoista. Täällä on kiva rentoutua! Bergö ottaa sinut aina avosylin vastaan, kesällä ja talvella.

Uimaranta

Bergön uimarannalla Bredhällanissa voit todella rentoutua! Uimaranta kauniilla valkohiekalla, laituri, hyppytorni, kiipeilyteline lapsille, minigolfkenttä, kanootteja, lentopallo, sauna, suihku, wc jne. Uimarannan läheisyydessä on kioski, josta voi ostaa jäätelöä, hampurilaisia ja sammuttaa janosi virvoitusjuomilla tai siidereillä.
mökeiltämme: 200 m

Bergö Havsudden

Vaellusreitti

Bergöstä löydät kauniin 8 kilometriä pitkän vaellusreitin, joka vie sinut kauniiden metsien, soiden ja kallioiden ääreen. Vaellusreitin varrella on piknikalueita, infotauluja ja taideteoksia sekä grillikota, jossa voit antaa jalkojesi levätä, grillata makkaraa tai syödä omia eväitä.
mökeiltämme: 4 km

Strand-Mölle

Ravintola Strand-Mölle sijaitsee kauniisti meren rannalla Molpen kylässä, noin 40 km Vaasasta etelään. Ravintola on auki vuoden ympäri, myös sunnuntaisin. Me tarjoamme runsaan menun, joka sisältää à la carte -valikoiman, pizzaa ja lounasta.
mökeiltämme: 14 km

Scroll to Top